top of page
34 - 12 mei 2022.jpg

Hi R.UIT'er,
ik ben Annemiek

Mijn naam is Annemiek Elizen, 27 jaar en ik ben regeltante bij R.UIT. Regelen, multitasken en organiseren zijn werkzaamheden die mij op het lijf zijn geschreven. Komt dat even goed uit want R.UIT zocht iemand die hen hierbij kon helpen en dat doe ik sinds april 2022. Lessen aanpassen in het rooster, administratie, de R.UIT nieuwsbrief, social media - ik regel het allemaal.

 

Ik heb communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ik woon in het fantastische Deventer. Naast regelen beweeg ik ook graag. Wat ik leuk vind? Ik hou van hardlopen, zo heb ik in december 2021 de marathon van Valencia gelopen. Dit was pittig, zowel fysiek en mentaal maar ook een ervaring om nooit te vergeten. Naast hardlopen vind ik de groepslessen bij R.UIT ook erg leuk, mijn favoriet is de R.UIT Strong les. Maar met kickboksen of een lesje yoga maak je mij ook blij net als met een fijne wandeling door de natuur. Als ik niet aan het werk of aan het sporten ben vind je mij in de keuken, ik hou namelijk heel erg van (gezond) koken en taarten bakken.

R.UIT Regeltante

Favo houdingen?

52 - 12 mei 2022.jpg
46 - 12 mei 2022.jpg

1. Alle variaties op de squat

Iedereen kent ‘m wel: de squat. Het lijkt een bil- en beenoefening en je traint ook zeker je hamstrings, billen, kuiten en bovenbeenspieren maar eigenlijk is squatten ook een hele fijne oefening voor je hele lichaam. Als je de squat met een gewicht uitvoert train je ook nog eens je core. Het leuke aan de squat vind ik dat je veel variaties kan maken, bijvoorbeeld met een kettlebel.

 

2. Kettlebel swing

De kettlebel swing vind ik een leuke oefening omdat je veel (grote) spiergroepen traint. Zo train je je bilspieren en hamstring vooral maar ook je schouders en rug worden aangesproken. De swing is een combinatie van kracht en cardio, de oefening mag snel worden uitgevoerd (wel goed op je houding letten). Je kunt ‘m zo zwaar maken als je zelf wil, begin met een laag gewicht en weinig herhalingen en bouw zo door naar een steeds hoger gewicht - een leuke uitdaging!

12 - 12 mei 2022.jpg

Wil je mij bereiken?

Wil je meer weten over de lessen die geef of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op!

bottom of page