top of page
R.UIT.png
R.UIT.png
1_Tekengebied 1.png
1_Tekengebied 1.png

Wat is

R.UIT_mint_Tekengebied 1.png

?

R.UIT is dé beweegstudio in de Deventer binnenstad waar je individueel en in groepsverband kunt komen ontspannen, bewegen en sporten. We staan bekend om de persoonlijke begeleiding, de kleine groepen, het plezier in bewegen en dat je met lichamelijke klachten bij ons terecht kunt!

1_Tekengebied 1.png

GA R.UIT

Bij R.UIT kun je R.UIT (lees: er uit) gaan op jouw manier in de beweegstudio in de Deventer binnenstad. Jij kiest jouw lesvormen en begeleidingen uit en wij zorgen voor plezier, geborgenheid en professionaliteit!

 

Je kunt een yoga of fitness groepsles komen volgen, onder begeleiding komen vrij sporten of een personal training boeken. Ook kun je bij ons terecht voor fysio- en oefentherapie, de gecombineerde leefstijl interventie COOL, medical taping en pre- en postnatale begeleiding. ​​

 

Naast ons te gekke wekelijkse aanbod zijn er jaarlijks ook diverse workshops en R.UIT’jes zoals de Spoorbrug challenge, R.UIT X Mudmasters en de R.UIT 80’s party vol dansmoves, fitness challenges en yoga series. 

20 - 17 september 2021.jpg
visie
1_Tekengebied 1.png
1_Tekengebied 1.png

Visie van

R.UIT_mint_Tekengebied 1.png

R.UIT is een tijd geleden opgericht door broer en zus Tim en Kylie Mensonides. Het begon allemaal in de studio (de paarse zaal) achter de winkel Sundry in de Kleine Overstraat waar we één of twee uur per week yoga gaven.

Al gauw bleek dat onze medische, persoonlijke en frisse aanpak in de smaak viel. Deze pijlers zijn vanaf moment èèn dat we zijn gestart tot aan nu leidend in alles wat we doen. Zo zijn de groepen nu nog steeds klein, geven we naast de groepslessen nog steeds persoonlijke sessies en zijn we continu aan het leren en evalueren om zo fris en up to date mogelijk te blijven (als mens en als bedrijf).

 

Toen de kleine paarse zaal te klein werd voor onze dromen zijn we verhuist naar de Sandrasteeg waar ons bedrijf de naam studio Rechtuit kreeg. Deze naam is bedacht omdat: 

 

1. We het belangrijk vinden dat jij als R.UIT’er bij ons altijd rechtuit kan zijn (jezelf kan zijn), no matter what je blessures zijn, wat je uitdagingen zijn of wie je bent als persoon. 

2. Wij altijd rechtuit tegen jou zullen zijn en daarmee bedoelen we vooral eerlijk en oprecht.

3. Je R…. ECHT helemaal UIT bent bij ons. Je tuned uit je dagelijkse ritme en tuned in bij jezelf en je beweeg proces.

 

Na 3 schitterende jaren aan de Sandrasteeg, waar we met een hele grote glimlach op terug kijken, bood er zich een hele grote kans aan. 

Het oude V&D pand kwam op ons pad. Een droom die voor ons uit komt. Want op deze locatie kunnen we allerlei verschillende disciplines, docenten en gezondheidselementen onder èèn dak brengen zodat jij de (voor jou) perfecte beweegervaring kan krijgen. En zo is R.UIT geboren. Nog steeds dezelfde methodes, nog steeds dezelfde ideeën over bewegen en gezondheid en nog steeds dezelfde frisse en vernieuwende blik!

 

En soms als we les aan het geven zijn en onze ogen sluiten voor de meditatie of de cooling down dan denken we terug aan het kleine paarse zaaltje. Daar waar het allemaal begon!

BgLpNEYQ.jpeg
1_Tekengebied 1.png

Tim & Kylie
Founders of R.UIT

57 - 07 mei 2021-2.jpg
56 - 07 mei 2021.jpg

Persoonlijke begeleiding

Geborgenheid

Plezier in bewegen 

Hulp bij lichamelijke klachten

Wil je meer informatie?

 

Loop bij ons langs aan de 

Spijkerboorsteeg 21

7411 JE Deventer

of stuur een berichtje naar info@ruitdeventer.nl

Locatie
bottom of page