top of page
25 - 08 mei 2021.jpg

Hoi,
ik ben Cheyenne

Ik ben Cheyenne, ik woon samen met mijn partner en twee puber zonen heerlijk rustig in Gorssel. Midden tussen de weilanden. Ik geniet van de natuur en de rust die de natuur mij geeft. Een fijne wandeling door het bos, op het strand of in een natuurgebied laadt mij altijd weer helemaal op.

 

Verder ben ik een beetje spiritueel, leef ik met de maan waar ik mij steeds verder in verdiep en ben ik gek op mediteren. Ik hou van sporten en doe dit het liefste 3x in de week. Het liefst intensief, maar een goede yogales is ook altijd welkom. 

R.UIT coach

Binnen R.UIT ben ik werkzaam als  Yogadocente. Al zo’n 24 jaar beoefen ik yoga. 

Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn Raya yogaopleiding, puur voor zelfontwikkeling en in eerste instantie niet met de intentie om les te gaan geven. De opleiding heeft mij al veel gebracht en brengt mij steeds meer. Vooral de rust in mijn hoofd en meer zelfliefde. Dit is wat ik ook uit wil dragen tijdens de lessen die ik geef bij R.UIT. Mijn missie is om je te leren hoe je kan ontspannen en uit je hoofd kunt komen. De R.UIT Hatha sluit mooi aan bij mijn opleiding. De statische houdingen en het wat langer vasthouden van houdingen ervaar ik als erg prettig. Je lichaam wordt er sterk en lenig van en je mind komt helemaal tot rust. 

De R.UIT Nidra is helemaal mijn ding! Ik heb hier verschillende opleidingen in gevolgd en verdiep mij hier steeds verder in. Het geeft mij veel voldoening om mensen helemaal te kunnen laten ontspannen en te leren hoe je je gedachten onder controle kunt krijgen.

 

Ik geef de volgende groepslessen:

1. R.UIT Nidra

2. R.UIT Hatha 

Favo houdingen?

1. De neerwaardse hond

Deze houding laat alle energie door je lichaam stromen en stretcht je schouders, rug, polsen, handen, hamstrings en kuiten. Hij werkt erg goed tegen stress en vermoeidheid. De houding is opwekkend en geeft weer nieuwe energie. Precies de reden waarom ik deze houding zo fijn vind.

91 - 08 mei 2021.jpg

Wil je mij bereiken?

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op!

bottom of page