top of page
14 - 07 juli 2021.jpg

Hi R.UIT'er,
ik ben Gijs

Hi R.UIT’er of bijna R.UIT’er! Mijn naam is Gijs Willems. Ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel aan het CIOS. Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor sport en dan in het bijzonder fitness. 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan basketbal, fitness en eet ik graag lekkere dingen.

R.UIT coach

Bij R.UIT ben ik te vinden als fitness instructeur tijdens jouw “vrij trainen” momentje. Ik maak hier de leukste work-out of the day of help je op weg met jou trainingsdoelen. Ik vind het leuk om alle kennis over voeding en fitness die ik heb met jou te delen en je op weg te helpen met jouw persoonlijke doelen!

 

Door doelgericht te werken aan je doelstelling door middel van bewegen en voeding creëer je snel progressie en resultaat. Je zult zien dat je zelfverzekerder wordt en dat je algehele gezondheid verbeterd en ik vind het fantastisch dat ik deel mag uitmaken van dit process.

Mijn doel is dan ook om samen met jou op zoek te gaan naar je doelen en ze met een goed en haalbaar plan te verwezenlijken.

Ik geef de volgende groepslessen:

1. R.UIT CIRCUIT

2. R.UIT KICKBOKSEN

3. TOTAL BODY WORKOUT

4. BOOTCAMP

Favo houdingen?

29 - 07 juli 2021.jpg

1. De squat

 

De squat! Is hij niet fantastisch. Met deze oefening train je bijna al je beenspieren, het is super effectief. Benen trainen vind ik super leuk daarom begin ik elke “legday” met squats. #neverskiplegday

2. De plank

Bij buikspieren is de plank het begin en het eind! als je een goeie statische oefening zoekt waarbij je goed je houding kan trainen is de plank wat je nodig hebt. Het mooie aan de plank is dat er echt heel veel variaties op te bedenken zijn om hem makkelijker of uitdagender te maken.

33 - 07 juli 2021.jpg

Wil je mij bereiken?

Wil je meer weten over de lessen die geef of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op!

bottom of page