top of page

Personal Training

Bij R.UIT Personal Training ga je samen met je R.UIT coach aan je persoonlijke doelen werken.

Op basis van je doelen, blessures, hobby’s en dagelijkse schema wordt er een plan voor je gemaakt die haalbaar is, leuk is en aansluit.

Wil je meer weten of een eerste Personal Training inplannen? Vul dan het contactformulier in!

10 - 23 juli 2021.jpg

Hayo

Tim

Sander

Gijs

Zoals je kan zien op de foto zijn alle personal trainers bij R.UIT erg doelgericht en serieus. Daarnaast zijn ze erg gezellig en positief!

Dit is precies wat je kunt verwachten van personal training bij R.UIT. Dat het doelgericht is, dat jouw doelen, uitdagingen & blessures gehoord worden en dat het vooral ook leuk is!  Want hoe kun je doelen behalen, een gezonde leefstijl behouden en je leven blijvend veranderen als het niet leuk is? 

Tarieven

Tarieven

Personal Training bij R.UIT kost 72 euro per uur. Je kan er ook voor kiezen om 30 minuten of 45 minuten te trainen. Naast het sport moment dat je hebt met je coach krijg je de volgende ondersteuning om je doelen te behalen: 

 

 

  1. 1x per maand een toffe work-out video zodat je zelf thuis, in de gym (bij R.UIT of ergens anders) of op vakantie aan de slag kan

  2. Advies op het gebied van voeding want voeding is erg belangrijk zoals je waarschijnlijk wel weet! Je R.UIT coach zal samen met je in kaart brengen waar het beter kan op het gebied van voeding en aan de hand daarvan gerichte, makkelijk toepasbare en vaak leuke tips geven om gezonder te eten

  3. 1x per maand een meet moment. Dit kan op de weegschaal zijn, met een meetlintje of op een andere manier. Namelijk: een moeilijke oefening, een missie (parkours van moeilijke oefeningen) of het volhouden van de plank of een andere statische oefening.

  4. Je R.UIT coach is beschikbaar voor je als je bijvoorbeeld even geen motivatie kan vinden om je work-out te doen, je een moeilijk moment hebt met je voeding of gewoon een vraag hebt over je training

 

Samen sporten met je Work-out Buddy bij een R.UIT coach?

Naast dat met zijn tweeën sporten natuurlijk veel leuker is en ook goed is om gemotiveerd te blijven is het ook nog eens financieel aantrekkelijker. 

Als je met zijn tweeën wil komen sporten rekenen we een ander tarief (93 euro voor 60 minuten) en betaal je dus minder per persoon.

Pakketten

Omdat we willen stimuleren dat je meerdere intensieve beweeg momenten hebt in een week (minimaal 3 is het streven) kun je er voor kiezen om meerdere keren per week personal training te doen of je Personal Training te combineren met een abonnement bij het R.UIT beweeg paradijs! Zo heb je toegang tot de groepslessen, het vrijsporten en de beweeg evenementen.

PERSONAL
DEAL

Personal coach X R.UIT’er deal.

 

Kies een R.UIT abonnement wat passend is naast jouw Personal Training. R.UIT werkt met een puntensysteem, een groepsles is 10 punten en vrij  sporten is 5 punten. We hebben verschillende R.UIT abonnementen, vanaf 50 punten per  maand.

 

PERSONAL
PAKKET

Als je er voor kiest om minimaal 10 uur per maand (3 sessies van 45 minuten per week) te trainen met je R.UIT coach krijg je 100 euro korting en train je voor 500 euro per maand. Het personal pakket sluit je af voor 6 maanden.

PROEF
SESSIE

Plan een proefsessie in om alle mogelijkheden te bespreken met je Personal coach. Deze sessie duurt 45 minuten en kost eenmalig 40 euro. Je gaat gelijk al sporten dus neem je handdoekje mee, je waterflesje mee en trek sportkleding aan.

Je personal coach zal op basis van alle informatie uit deze training en de gesprekken met jou een passend plan maken om op een leuke en voor jou haalbare manier je doelen te bereiken!

Paketten
Contactformulier Personal Training

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformuler
bottom of page